Jeg har vært så heldig å få være med på alle Bistrovaganza med Hellstrøm og Renaa siden de startet.Hver gang og hvert år tror jeg ingenting skal toppe meny og hver gang får jeg smaksopplevelser og presentasjoner som gir meg opplevelser både for syn og gane.

Å komme til Renaa og bli møtt med en bamseklem av sjefen sjøl og herrlige Torill Renaa  er som å komme hjem til nære venner du ikke har sett på en stund.

Deres tilstedeværelse blant gjestene er unik og er nok en av grunnene til at gjester kommer igjen og igjen for denne opplevelsen. Gladmat og Bistrovaganza er en ting som vi alltid støtter opp om men vi må ikke glemme å bruke disse perlene som Renaa,Tango,Fisketorget,Fish&Cow, Spiseriet,Sjå Inge etc hele året..ingen overlever kun på fest.Unn deg et måltid ute en gang i blant og framsnakk lokale leverandører ,produsenter og resturanter. Bruk dem idag,hvis du vil ha dem imorgen.

Bo Jensens oster ,kjøp dem,nyt dem hjemme og uteSpør etter dem i din lokale butikk.For en perle vi har blant oss, jeg leste i et avisinnlegg at Lille Aske regnes som kanskje verdens beste Chevre. Hvorfor da springe over bekken etter vann?

Jeg lar bildene tale for seg selv.

Legg igjen en kommentar