Elsker Renaa og byen min Stavanger

Elsker Renaa og byen min Stavanger

Jeg har vært så heldig å få være med på alle Bistrovaganza med Hellstrøm og Renaa siden de startet. Hver gang og hvert år tror jeg ingenting skal toppe meny og hver gang får jeg smaksopplevelser og presentasjoner som gir meg opplevelser både for syn og gane.

Å komme til Renaa og bli møtt med en bamseklem av sjefen sjøl og herrlige Torill Renaa  er som å komme hjem til nære venner du ikke har sett på en stund.

Deres tilstedeværelse blant gjestene er unik og er nok en av grunnene til at gjester kommer igjen og igjen for denne opplevelsen. Gladmat og Bistrovaganza er en ting som vi alltid støtter opp om men vi må ikke glemme å bruke disse perlene som Renaa, Tango, Fisketorget, Fish&Cow, Spiseriet, Bellies etc hele året..ingen overlever kun på fest.

Unn deg et måltid ute en gang i blant og framsnakk lokale leverandører ,produsenter og restauranter. Bruk dem idag, hvis du vil ha dem i morgen.

Bo Jensens oster ,kjøp dem, nyt dem hjemme og ute Spør etter dem i din lokale butikk. For en perle vi har blant oss, jeg leste i et avisinnlegg at Lille Aske regnes som kanskje verdens beste Chevre. Voll Osten fra Jæren, høyt priset hos alle.En ost du kan bruke både til brødskiva og revet i supper og raclette ikke minst. Hvorfor da springe over bekken etter vann?

Jeg lar bildene tale for seg selv.

bistrovaganza 2016


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *